Grosuplje, Polica, dvojček

PRODANO

219.000 eur

Podatki o nepremičnini

Kontakt

Lokacija: Grosuplje, Polica

Tip nepremičnine: dvojček

Nadstropje: P+1+M

Površina: 142,8 m2

Uporabna površina: 121,6 m2

Površina zemljišča: 356 m2

Leto izgradnje: 2008

Leto obnove: /

Energetska izkaznica: v izdelavi

Aleš Goršak

Licenca: 567

Opis

Na sončni in ravni parceli v naselju Polica pri Grosuplju, prodamo enoto dvojčka. Dvojček je od AC priključka oddaljen cca 5,5km. Hiša ima prelep odprt pogled na okolico. Je v sklopu štirih enot dvojčkov (dve hiši). Dostop je urejen po asfaltirani javni cesti. Hiša je klasično kvalitetno grajena. Okna so PVC trislojna termopan zasteklitev, fasada debeline 15 cm. Lega vzhod - zahod.

Hiši pripadajo tudi tri parkirna mesta, eno je pokrito. Parkirna mesta so na skupni solastniški parceli, ki je v lasti vseh latnikov (štiri enote). Kupec kupi tudi ta delež na teh parceli, ki je v skupni uporabi z določenimi mesti za parkiranja.

V pritličju je vhod v hišo, WC in kurilnica, shramba, kuhinja z jedilnico in dnevni prostor s kaminsko pečjo. Iz dnevnega prostora se dostopa tudi do atrija, kjer se odpre prelep pogled na okolico.

V nadstropju so tri sobe, balkon in velika kopalnica. Tukaj je tudi dostop do mansarde (tlaki že narejeni), kjer je možno na cca 30m2 stojne višine urediti še dodatno sobo.

Ogrevanje je centralno (kurilno olje, cisterna 1500l) v kombinaciji s kamnisko pečjo. Skupen letni okvirni strošek za ogrevanje in toplo vodo je cca 700 eur. Vsi ostali priključki so ločeni.

V naselju je tudi manjša trgovina in nova osnovna šola, vsa ostala infrastruktura je v Grosuplju.

Hiša je vzdrževana in ponuja bivanje v objemu narave a kljub temu hiter dostop do mesta, Grosuplje ali Ljubljana (obvoznica 15km).

Prevzem hiše po dogovoru.

Lokacija nepremičnine

STOPITE V STIK Z NAMI:

Tel: +386 70 77 72 72

E pošta: info@tanal.si

Tanal d.o.o.

Ljubljanska ulica 28, 

6310 Izola - Isola, Slovenija

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2018 Tanal d.o.o. Politika zasebnosti