Izola - Jagodje, dvosobno stanovanje

158.000 eur

Podatki o nepremičnini

Kontakt

Lokacija: Izola - Jagodje

Tip nepremičnine: dvosobno stanovanje

Nadstropje: pritličje

Površina: 59,9 m2

Uporabna površina: 59,9 m2

Površina zemljišča: 71

Leto izgradnje: 1973

Leto obnove: /

Energetska izkaznica: v izdelavi

Aleš Goršak

Licenca: 567

Opis

V izoli - Jagodje, prodamo pritlično dvosobno stanovanje, ki se nahaja v večstanovanjski stavbi z štirimi stanovanji. Stanovanju pripada tudi zunanje zemljišče v skupni izmeri 71m2 ter solastnina na skupnih delih v etažni lastnini. Ima urejen dostop in urejeno parkirišče za eno vozilo na lastniškem zemljišču, ki pripada stanovanju. Na stanovanju pripadajočem zemljišču je tudi prostor za mizo in manjši vrtiček. Skupna je uporaba kamina.

Lokacija dvosobnega stanovanja je dostopna in ima urejen asfaltiran dovoz. Je v bližini vse infrastrukture in je od morja (Simonov zaliv) oddaljeno cca 800 m oz. 5 minut hoje.

Stanovanje ima vhod preko skupnega hodnika (etažna lastnina) in obsega: predprostor, 2x soba, kopalnico in kuhinjo z jedilnico. Trenutno je stanovanje prilagojeno oddajanju v turistične namene.

Ima obnovljena okna, ki so trislojna PVC z novimi PVC polkni, obnovljeno kopalnico in je redno vzdrževano in urejeno. Prav tako je redno vzdrževana hiša, ki ima prebarvano fasado.

Ogrevanje je s klimatsko napravo, za pripravo tople vode se uporablja bojler. Ima ločene priključke za elektriko in internet. Voda se plačuje po osebah. Stanovanju pripada tudi souporaba garaže (del).

Okvirni mesečni stroški:

  • elektrika cca 50 eur

  • voda 15-20 eur

  • komunala za dve osebi 16 eur

Etažna lastnina je narejena. Možen takojšen prevzem.

Lokacija nepremičnine

STOPITE V STIK Z NAMI:

Tel: +386 70 77 72 72

E pošta: info@tanal.si

Tanal d.o.o.

Ljubljanska ulica 28, 

6310 Izola - Isola, Slovenija

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2018 Tanal d.o.o. Politika zasebnosti

Strinjam se, da obdelujete moje vpisane podatke za namene mojega povpraševanja.Seznanjen sem s politiko zasebnosti (in mojimi pravicami), s katero se strinjam.