Meščanska hiša Celje - center

387.000 eur


Površina: 454 m2Nadstropje: K+P+1Zemljišče: 320 m2Leto izgradnje: 1570Leto obnove: 1991, 1996EI: ni potrebna


V starem mestnem jedru Celja, Na Gubčevi ulici 8, prodamo meščansko srednjeveško hišo. Hiša je redno vzdrževana. Hiša predstavlja redko priložnost nakupa.

Meščanska hiša obsega kletni del z vzdrževano in ohranjeno obokano kletjo.

V pritličnem delu sta dva pisarniška prostora in gostinski lokal.

V nadstropju sta trenutno dve stanovanji, z možnostjo izdelave še enega.

Kletni del se je pred leti uporabljal kot del gostinskega lokala. Kletni del in gostinski lokal, ki trenutno ne obratuje, imata svoj ločen vhod. Prav tako sta ločena dva poslovna prostora. Oba sta trenutno oddana v najem. V enem je trenutno računalniški servis (manjši) in v drugem fotokopirnica. Oba imata vhod z ulice.

V nadstropju, do katerega se ločeno dostopa z ulice po lastnem hodniku, je eno večje dvoetažno stanovanje stanovanje in eno manjše stanovanje. Možna je izdelava še enega stanovanja v srednjeveškem stolpu, ki je trenutno v surovem stanju.

Stavba je bila skozi leta obnavljana in redno vzdrževana. Streha je bila menjana 20 let nazaj, Obnovljene so tudi kopalnice in sanitarije, ki so del gostinskega lokala. Nova so tudi vsa okna v stavbi.

Vsi posamezni deli imajo ločene priključke za elektriko in plinske priključke.

Objektu pripada tudi zemljišče pred stavbo v izmeri 88m2, ki se trenutno uporablja kot parkirišče za najemnike/obiskovalce.

Stavba ima zaradi lege, ohranjenosti in arhitekture, velik potencial. Zaradi ohranjenosti je možna takojšnja uporaba vseh prostorov.

Meščanska hiša v centru Celja je prazna razen, dveh poslovnih prostorov, ki sta oddana v najem.

Pogoji nakupa:

Nakup nepremičnine brez provizije za kupca.

Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača aro, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom med prodajalcem in kupcem.
Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa nepremičnine s strani banke.


360° virtualna predstavitev

Video predstavitev


Lokacija


Kontaktiraj nepremičninskega svetovalca za več informacij in ogled

.