Uporabljamo preverjene tehnike, ki bodo prodale vašo nepremičnino za najvišjo možno ceno. Garantirano! 

Bi radi nepremičnino prodali za najvišjo možno ceno na trgu ta trenutek?

3 koraki kako lahko to naredimo za vas.

1. korak

Na povezavi boste izpolnili nekaj podatkov.

Nič posebnega. Toliko, da dobimo nekaj osnovnih informacij o vaši nepremičnini, ki jo želite prodati. 

Natančno izpolnite kontaktne podatke, da vas lahko kontaktiramo 

2. korak

Ko boste izpolnili obrazec, vas bomo poklicali iz naše pisarne, da pridobimo še podrobnejše informacije. Hkrati se bomo dogovorili za neobvezujoč in brezplačen ogled vaše nepremičnine.

3. korak

Skupaj bomo naredili načrt za uspešno prodajo vaše nepremičnine

Vemo kako postaviti pravilno ceno, kako narediti dobro predstavitev in kako oglaševati nepremičnino, da jo prodamo za najvišjo možno ceno. 

Prodaja vaše nepremičnine je pomembna odločitev. Zato je pomembno, da prodajo zaupate profesionalnim agentom, ki jim lahko zaupate, da bodo svoje delo opravili strokovno.

Ko se odločite sodelovati z nami ne boste sodelovali le z agenti, ki uporabljajo najboljša orodja in tehnologijo za prodajo vaše nepremičnine. Vašo nepremičnino bomo prodali za najboljšo možno ceno v najkrajšem možnem času. Zagotavljamo vam transparentnost ter konstantno komunikacijo z agentom skozi celoten proces prodaje vaše nepremičnine. Tako se lahko sprostite in ste brez skrbi, da proces prodaje nepremičnine poteka kot mora, ter, da je za vse poskrbljeno.

Marketing in načrt prodaje vaše nepremičnine prilagodimo vsaki nepremičnini posebej, da dosežemo prave kupce, ki v trenutku prodaje nepremičnine iščejo prav takšno nepremičnino kot je vaša. Poleg tega poskrbimo za profesionalne fotografije in video predstavitev, da bo vaša nepremičnina izstopala na trgu.

Izkušnje prodajalcev

“Od samega začetka in do konca postopka prodaje nepremičnine ste pokazali visoki nivo strokovnosti in poklicen odnos, tako da sem bil pri vsem tem zelo zadovoljen. Nepremičnina je bila prodana za višjo ceno od oglaševane v nekaj dneh"

MATJAŽ/STANOVANJE LJUBLJANA

“S storitvijo sem bil izredno zadovoljen, saj je bila prodaja izvedena brez letanja naokoli. Vsekakor bi ponovno izbral podjetje Tanal d.o.o., če bi prodajal še kakšno nepremičnino"

PAVLE/PRODAJA STANOVANJA

DOGOVORITE SE ZA SESTANEK Z AGENTOM IN SE POGOVORITA O POSTOPKU PRODAJE VAŠE NEPREMIČNINE

Na sestanku vam bomo predstavili celoten prodajni proces vaše nepremičnie. Ta boste natančno vedeli kaj lahko pričakujete in kako bomo to skupaj dosegli. Na sestanku vam bomo predstavili raziskave trenutnega stanja na trgu in vas seznanili s pravilno strategijo postavitve prodajne cene vaše nepremičnine. Povedali vam bomo tudi koliko časa bo predvidoma trajalo, da prodamo vašo nepremičnino. Nikoli ne boste prepuščeni negotovosti in boste skozi celoten čas prodaje vedeli kaj se dogaja v zvezi s prodajo vaše nepremičnine.

Pokličite zdaj

070 77 72 72

ŽELITE, DA VAS KONTAKTIRAMO?

S pošiljanjem tega obrazca se strinjam s politiko zasebnosti in jo sprejemam.Dovolim, da me kontaktirate na moje zgoraj vpisane kontaktne podatke.

Uspešno poslano!

STOPITE V STIK Z NAMI:

Tel: +386 70 77 72 72

E pošta: info@tanal.si

Tanal d.o.o.

Ljubljanska ulica 28, 

6310 Izola - Isola, Slovenija

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2018 Tanal d.o.o. Politika zasebnosti