top of page
Modern House

Pravilna postavitev prodajne cene, je ključna za uspešno prodajo!

Modern Townhouses
Želim prodati nepremičnino
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Uspešno poslano! Kmalu vas kontaktiramo.

Le 5,8% vseh nepremičnin se proda uspešno, brez težav in stresa

Lastniki nepremičnin, ki so uporabniki naših storitev, se pred začetkom prodaje večinoma sprašujejo naslednje: kakšno prodajno ceno nepremičnine postaviti in koliko je vredna nepremičnina na trgu, katere dokumente moram imeti za začetek prodaje, kako naj pripravim pogodbo, kako naj pripravim nepremičnino za uspešno prodajo...? Mnogo se jih sprašuje, če bodo dobili denar od kupca, koliko davka bom moral plačati, kako se sploh pripravi napoved za plačilo davka na promet nepremičnin, ali bom plačal davek na dobiček. Vsaka prodaja nepremičnine ima določena pravila ter niti ena ni enaka drugi.

Vsemu temu se lahko izognete...

Imamo reštev!

Preverjen sistem prodaje nepremičnin, ki je nastal v 20 letih izkušenj v prodaji nepremičnin. Celoten sistem je narejen za vas z enim samim ciljem: prodati vašo nepremičnino najhitreje za najvišjo možno prodajno ceno. Vse kar pričakujemo od vas je, da nam zaupate in se prepustite lepi izkušnji prodaje nepremičnine.

Če se vam zdi tale rešitev primerna za vas, nas takoj pokličite na 070 77 72 72 ali pišite na info@tanal.si in se dogovorite za brezplačen posvet. Lahko pa tudi pošljete tale kontaktni obrazec spodaj... 

Ena od stvari, ki jo garantiramo je, da do trenutka uspešnega zaključka prodaje nepremičnine vse plačamo mi. Nagrado si zaslužimo šele, ko predamo ključe novemu lastniku, vi pa imate denar na računu. Pošteno?

Dogovori se za brezplačen posvet

Uspešno poslano. V kratkem te kontaktiramo!

Prodaja vaše nepremičnine v najkrajšem možnem času za najboljšo možno ceno, če ste le pripravljeni slediti našemu sistemu prodaje.

Alarm Clock

PRIHRANITE PRI ČASU

Ker bomo poskrbeli za celovito predstavitev vaše nepremičnine, bomo že na začetku izluščili/selekcionirali “prave” kupce. Tako bo vašo nepremičnino prišel pogledati zelo zainteresirani kupec.

Leasing a Home

ALL INCLUSIVE STORITEV

STORITEV V KATERI JE VKLJUČENO VSE...

Brez drobnega tiska in skritih sroškov. Že na začetku sodelovanja boste vedeli kakšni so stroški ob prodaji nepremičnine.

Modern Living Room

PROFESIONALNA PREDSTAVITEV

Za vašo nepremičnino bomo pripravili profesionalno predstavitev in uporabili preverjene tehnike prodaje in marketinga, ki delujejo. Garantirano! Vaša nepremičnina bo dobila foto, video in 360º predstavitev. Tako bo potencialni kupec dobil kompleten in resničen vpogled v nepremičnino, še predno si jo bo ogledal v živo.

Pokličite na 070 777 272 in se dogovorite za brezplačen in neobvezujoč ogled vaše nepremičnine!

NAJDI SVOJ NOVI DOM

Naše poslanstvo je, zagotoviti Vam najboljšo možno storitev in kvaliteto. Zato se posvetimo vsakemu naročilu in naši stranki posebej. 

KONTAKTIRAJ NAS

Zanima me

Uspešno poslano!

bottom of page