Pravilna postavitev prodajne cene, je ključna za uspešno prodajo!

Zakaj izbrati Tanal nepremičnine za prodajo svoje nepremičnine?

Prihranite pri času

Ker bomo poskrbeli za celovito predstavitev vaše nepremičnine, bomo že na začetku izluščili/selekcionirali “prave” kupce. Tako bo vašo nepremičnino prišel pogledati zelo zainteresirani kupec.

Strokovnjaki na delu

Svetovalec s področja nepremičnin, vam bo strokovno ocenil trenutno tržno vrednost vaše nepremičnine na trgu. Seznanili vas bomo z vsemi davki in stroški, ki so povezani s prodajo. Za vas bomo delali do zaključka prodaje nepremičnine.

Preglednost

Ključ do uspešne prodaje nepremičnine in uspešnega sodelovanja med nami in vami, je preglednost nad dogajanjem. Tako že s samo predstavitvijo vaše nepremičnine začnemo s preglednostjo posla, brez skritih trikov, skritih vsebin in presenečenj…

100% se zavzamemo

Pri prodaji nepremičnine je ključnega pomena sodelovanje in maksimalna zavzetost za uspešno prodajo nepremičnine. Za vas bomo uredili in izpeljali celoten postopek prodaje nepremičnine. S tem boste prihranili čas. Mi pa vam bomo nudili najboljšo možno storitev.

All inclusive storitev

"ALL INCLUSIVE" storitev v kateri je vključeno vse.

Brez drobnega tiska in skritih sroškov. Že na začetku sodelovanja boste vedeli kakšni so stroški ob prodaji nepremičnine.


Profesionalna predstavitev

Za vašo nepremičnino bomo pripravili profesionalno predstavitev in uporabili preverjene tehnike prodaje in marketinga, ki delujejo. Garantirano! Vaša nepremičnina bo dobila foto, video in 360º predstavitev. Tako bo potencialni kupec dobil kompleten in resničen vpogled v nepremičnino, še predno si jo bo ogledal v živo.

Stopi v stik z nami takoj

Naša ekipa vam zagotavlja prodajo vaše nepremičnine v najkrajšem možnem času za najboljšo možno ceno, če ste le pripravljeni slediti našemu sistemu prodaje.

Pokliči zdaj na 070 77 72 72, piši ali izpolni spodnji obrazec in v kratkem vas bo kontaktiral nepremičninski strokovnjak.

.