3 sobno stanovanje

Ulica 28. maja 69, Ljubljana, Slovenia

Prodamo

€280.000

Opis nepremičnine

V Ljubljani v Dravljah, na Ulici 28. maja 69, prodamo 3 sobno stanovanje. Stanovanje se nahaja na zelo dobri lokaciji. Nizek blok ima obnovljeno fasado (l. 2019) in streho. Parkiranje je urejeno pred objektom in v njegovi okolici. V objektu ni dvigala, potekajo pa pogovori med stanovalci o opciji vgradnje. Vsa infrastruktura je v neposredni bližini. Odličen je tudi dostop in bližina AC/obvoznice.

Stanovanje je v 4 nadstropju. Obsega velik hodnik iz katerega dostopate v dve sobi, manjši vmesni hodnik iz katerega se pride v kopalnico in ločen wc, v dnevno sobo in kuhinjo z jedilnico. Do dnevne sobe je dostop tudi iz kuhinje. Iz dnevne sobe se dostopa tudi na zastekljen balkon.

Pripada mu 1/2 shrambe na hodniku pred stanovanjem in kletna shramba.

Stanovanje novejša okna. Stanovanje je bilo delno obnovljeno: leta 2003 sta bili obnovljeni spalnici, leta 2013 komplet kopalnica in wc (zdaj potrebna menjava tuš kabine), leta 2012 je bila obnovljena kuhinja (potrebna je menjava pohištva), leta 2017 je bil obnovljen balkon. Oprema v stanovanju je različne starosti. Trisobno stanovanje je trenutno v fazi praznjenja osebnih stvari in nekatere opreme.

Ogrevanje objekta in stanovanja je centralno. V objektu je lastna plinska kotlovnica, ki je bila pravkar popolnoma obnovljena in zamenjani kotli. Voda se plača po osebah. Upravnik je Želva.

Okvirni mesečni stroški se v povprečju gibljejo okoli 200 eur.

ZK urejena. Prevzem stanovanja po dogovoru.

360° virtualni ogled

Kontaktiraj agenta

Aleš Goršak

041429977

Podrobnosti nepremičnine

Tip

Stanovanje

Spalnice

2

Kopalnice

Energetska izkaznica

1

C

Površina

77m2

Nadstropje

4

Leto izgradnje

1975

Lokacija nepremičnine

Ulica 28. maja 69, Ljubljana, Slovenia