top of page

Enosobno stanovanje Velenje

Kersnikova cesta 17, Velenje, Slovenia

ODDAMO

690€/mes

Opis nepremičnine

V Velenju na Kersnikovi cesti 17, oddamo popolnoma prenovljeno enosobno stanovanje v prvem nadstropju urejenega bloka. Parkiranje je možno in urejeno pred blokom.

Stanovanje je bilo pravkar v celoti prenovljeno. Enosobno stanovanje ima 47m2 skupnih površin.

Nova je vsa oprema in pohištvo, ki je izdelano po naročilu. Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno z vso belo tehniko.

Enosobno stanovanje obsega: hodnik, kuhinjo z jedilnico, dnevno spalni prostor. Iz kuhinje in dnevne sobe, je dostop na velik balkon, ki poteka po celotni širini stanovanja. Spalni prostor je urejen v sklopu dnevne sobe z vgradno izvlečno posteljo. Čez dan je postelja pospravljena v omari in je možno ta del uporabljati za drge namene (pisarna...), zvečer pa se postelja izvleče.

V stanovanju je v kuhinji pečica, kladilnik, steklokeramična plošča in pomivalni stroj. V vgradni omari je tudi pralni stroj in sušilni stroj. V stanovanju je tudi klimatska naprava.

Stanovanju pripada prostorna kletna shramba.

Stroški uporabe se gibljejo izven kurilne sezone cca 120 eur. V času kurilne sezone je strošek ogrevanja cca 100 eur (odvisno od temperatur).

Enosobno stanovanje je možno prevzeti takoj.

Primerno je za eno ali dve osebi.

Pogoji najema:

Mesečna najemnina 690 eur se plačuje sproti za vsak mesec. Ob začetku najema, najemnik plača varščino v višini 5 mesečnih najemnin. Stanovanje se oddaja za dobo enega leta, z možnostjo podaljšanja najema.

Oddaja se izključno nekadilcem.Kontaktiraj agenta

Aleš Goršak

041429977

360° virtualni ogled

Podrobnosti nepremičnine

Tip

Stanovanje

Spalnice

Kopalnice

Energetska izkaznica

1

Površina

47m2

Nadstropje

1

Leto izgradnje

Zemljišče

1956

Lokacija nepremičnine

Kersnikova cesta 17, Velenje, Slovenia

bottom of page