top of page

Samostojna hiša Celje

Cesta na Grad 43a, Celje, Slovenia

Prodamo

€220.000

Opis nepremičnine

Prodamo samostojno hišo starejše gradnje, ki se nahaja na lepi sončni lokaciji v urejenem naselju na Jožefovem hribu v Celju. Hiša je oddaljena le 1 km od starega mestnega jedra, kar pomeni, da je v bližini vse, kar potrebujete za udobno in kakovostno življenje.

Lokacija je odlično izhodišče za preživljanje prostega časa in pohode na Stari grad ali okoliške griče. Dostop do hiše je po urejeni asfaltirani javni cesti. Hiša ima ograjeno parcelo. Parcela za hišo je v naklonu. Na dovozni poti in pred hišo je možno parkiranje. Ob hiši je dodatno ločen nadstrešek in zaprta garaža.

Hiša je skrbno vzdrževana in kvalitetno grajena. Zgrajena je bila iz kvalitetnih materialov in je sestavljena iz treh etaž. Hiša ima nova vhodna vrata in vsa okna, obnovljena je bila tudi streha (l.2008), potrebuje pa investicijo za obnovo in osvežitev. Ogrevanje je centralno na kurilno olje, radiatorji imajo termostatske ventile. Topla voda se ogreva na bojler. Ima vse priključke, v hiši je tudi priključek za zemeljski plin.

V pritličju, kjer je vhod v hišo, se nahajajo garaža, kurilnica, shramba in pralnica ter soba za druženje. V nadstropju so tri sobe, kopalnica ter osrednji prostor, ki obsega kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na balkon. Mansarda ponuja prostor za dodatno stanovanje - dve sobi sta že izdelani - ali delovni prostor. Vse etaže povezuje notranje svetlo stopnišče.

Hiša ima lepo urejeno okolico, ki nudi prostor za druženje z družino ali prijatelji.

Če iščete idealno bivališče v mirnem okolju z odličnim izhodiščem za sprehod do mestnega jedra ali na bližnje griče, je ta nepremičnina prava izbira za vas.

ZK urejena brez bremen in plomb. Hiša ima gradbeno dovoljenje in uporabno dovoljenje.

Prevzem po dogovoru.
Kontaktiraj agenta

Aleš Goršak

041429977

360° virtualni ogled

Podrobnosti nepremičnine

Tip

Samostojna hiša

Spalnice

4

Kopalnice

Energetska izkaznica

1

E

Površina

238m2

Nadstropje

Leto izgradnje

Zemljišče

1966

865m2

Lokacija nepremičnine

Cesta na Grad 43a, Celje, Slovenia

bottom of page