top of page

Samostojna hiša Velike Lašče

Na postajo 48, Velike Lašče, Slovenia

PRODANO

€96.000

Opis nepremičnine

V Velikih Laščah, prodamo manjšo samostojno hišo. Hiša stoji na ravni parceli z urejenim dostopom.

Posebnost lokacije je ta, da meji na železniško progo Grosuplje - Kočevje in ima železniško postajo v neposredni bližini (Velike Lašče). Tako je možen odličen dostop z vlakom tudi do Ljubljane.


Na parceli stoji pritlični stanovanjski objekt, drvarnica in čebelnjak. Dostop je urejen preko javne asfaltirane ceste. Do hiše se lahko dostopa iz spodnjega dela zemljišča (kjer je nadstrešek) ali pa preko površine, ki so v lasti Slovenskih železnic.


Objekt je bil zgrajen okoli leta 1946. Leta 1971, je bil v celoti prenovljen na podlagi priglasitve del. Leta 2018, je bila na objektu menjana strešna kritina.

Stanovanjski objekt obsega hodnik, kopalnico, dnevno sobo s kuhinjo, nad kuhinjo je galerija (z dvema ležiščema), do katere se dostopa po lesenih stopnicah in spalnico. Oprema in notranjost sta vzdrževani.

Stanovanjski objekt ima 50m2 površin + galerija (cca 8m2). Drvarnica ima 18m2 površin in leseni čebelnjak 9m2. Čebelnjak je možno uporabljati, saj je obnovljen. Za pridelavo medu, je bilo pred leti izdano dovoljenje za kmetijsko godspodarstvo.

Ogrevanje tople vode je na bojler, ogrevanje je možno s kaminom ali krušno pečjo, ki je povezana s centralnim ogrevanjem.

Pred hišo je tudi vrt. Nepremičnina nudi možnost 'eko' samopreskrbnega življenja. V objektu sedanje drvarnice ali delavnice se lahko uredi prostor za domače živali, za hišo je (tudi v zadnjem času prenovljen) čebelnjak, pred hišo je zelenjavni vrt, takoj za hišo gozd (nabiralništvo, lov)...

Hiša je prazna in jo je možno hitro prevzeti.Kontaktiraj agenta

Aleš Goršak

041429977

360° virtualni ogled

Podrobnosti nepremičnine

Tip

Hiša

Spalnice

2

Kopalnice

Energetska izkaznica

1

/

Površina

60m2

Nadstropje

Leto izgradnje

Zemljišče

1946

669m2

Lokacija nepremičnine

Na postajo 48, Velike Lašče, Slovenia

bottom of page