top of page

Trisobno stanovanje

Šlandrov trg 39, Žalec, Slovenia

Prodamo

€158.000

Opis nepremičnine

Trisobno stanovanje v centru Žalca, se nahaja v meščanski poslovnostanovanjski hiši na Šlandrovem trgu. Hiša je v povprečnem stanju in ima v pritličju poslovne prostore (na ulici) in v nadstropju stanovanja. Stanovanje ima lasten vhod iz zadnje strani objekta po lastnem stopnišču. Trisobnemu stanovanju v Žalcu pripada tudi solastniški delež na zamljišču za stavbo, po katerem je možen tudi dostop z vozilom do objekta in parkiranje.

Prodaja se solastniški delež v stavbi, ki v naravi predstavlja Trisobno stanovanje z lastnim vhodom v prvem nadstropju. Pripada mu tudi celotno podstrešje (cca 100m2).

Stanovanje obsega: hodnik, večja kuhinja z jedilnico, dnevna soba, 2x spalnica, kopalnica in ločen wc. V pritličju mu pripada tudi manjša shramba. Stanovanje je svetlo in gleda na ulico. Pred leti je bilo delno obnovljeno, vendar potrebno investicije.

Okvirni skupni mesečni stroški znašajo cca 130eur/mes poleti. Pozimi je strošek ogrevanja cca 200 eur/mes. Ogrevanje je na zemeljski mestni plin za lastno plinsko pečjo. Ločeni so priklučki za vodo in elektriko.

Oprema po dogovoru.

Prevzem stanovanja po dogovoru.Kontaktiraj agenta

Aleš Goršak

041429977

360° virtualni ogled

Podrobnosti nepremičnine

Tip

Stanovanje

Spalnice

2

Kopalnice

Energetska izkaznica

1

/

Površina

93

Nadstropje

1

Leto izgradnje

Zemljišče

1922

Lokacija nepremičnine

Šlandrov trg 39, Žalec, Slovenia

bottom of page