top of page

Trisobno stanovanje Izola

Smrekarjeva ulica 4a, Izola - Isola, Slovenia

PRODAMO

€278.000

Opis nepremičnine

V starem mestnem jedru Izole na Smrekarjevi ulici, prodamo trisobno dvoetažno stanovanje, ki je bilo leta 2015, popolnoma na novo zgrajeno in izdelano. Nudi vam odlično priložnost za bivanje ali oddih v čudovitem starem mestnem jedru Izole. Stanovanje se nahaja v poslovno stanovanjskem objktu na zelo dobri lokaciji. V pritličju objekta so poslovni prostori v nadstropjih so stanovanja. Trisobno stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju in mansardi. Ima lasten vhod po zunanjih stopnicah. Objekt je bil leta 2015 tudi obnovljen in ima novo streho in novo fasado (zadnja/notranja stran objekta).

Stavba se nahaja v neposredni bližini tržnice v Izoli. Parkiranje je možno na javnih parkirnih mestih, ki so predvidena za lastnike stanovanj v starem mestnem jedru Izole. Stanovanju pripada 1 parkirna dovolilnica.

Stanovanje obsega: hodnik, kopalnico, jedilnico in dnevni prostor, kuhinjo, sobo in pralnico, v drugi etaži v mansardi pa spalnico. Vsi prostori imajo okna in so zelo svetli.

Stanovanje je bilo izdelano s kvalitetnimi materiali. Ima talno gretje in ogrevanje s toplotno črpalko zrak/voda. Okna so trislojna z električnimi zunanjimi roletami. V stanovanju so tudi klima naprave.

Prodaja se opremljeno z vso vgrajeno opremo.

Trenutno je stanovanje zasedeno z najemnikom, ki ima najemno pogodbo do konca leta 2023.


Lokacija stanovanja je ena najbolj privlačnih v Izoli. V neposredni bližini lahko uživate v svežem sadju in zelenjavi na tržnici ter se sprehodite po slikoviti obalni promenadi. Plaže so le kratek sprehod stran, zato lahko vsak dan uživate v čudovitem obmorskem vzdušju.

To dvoetažno trisobno stanovanje v centru Izole je idealna priložnost za tiste, ki si želijo udobnega in stilsko dovršenega doma v mestnem središču. Ne zamudite te edinstvene priložnosti.

Nakup stanovanja v Izoli vam bo omogočil, da uživate v vseh lepotah Izole. Ne glede na to, ali iščete stalno prebivališče ali počitniško bivališče, Izola bo zagotovo izpolnila vaša pričakovanja

Kontaktiraj agenta

Aleš Goršak

041429977

360° virtualni ogled

Podrobnosti nepremičnine

Tip

Stanovanje

Spalnice

2

Kopalnice

Energetska izkaznica

1

B2

Površina

85m2

Nadstropje

3

Leto izgradnje

Zemljišče

2015

Lokacija nepremičnine

Smrekarjeva ulica 4a, Izola - Isola, Slovenia

bottom of page