Vrstna hiša

Montinjan 3, 6273 Marezige, Slovenia

Prodamo

€299.700

Opis nepremičnine

V vasici Montinjan nad Koprom, prodamo popolnoma obnovljeno istrsko vrstno hišo, ki se nahaja v naselju in je enostavno dostopna po asfaltirani javni cesti. Hiša je bila v celoti obnovljena s kvalitetnimi materiali in v starinskem stilu. Zunanjost hiše je bila obnovljena l.2007, notranjost hiše pa 2010/2011. Parcela je ograjena s kovano ograjo. Vstop na parcelo je direktno s ceste. Na zemljišču je prostor za parkiranje vozil. Na parceli je tudi nadstrešek, ki se ga lahko koristi za različne potrebe.

Pri obnovi hiše se je skrbno poskušalo zadržati čimveč detajlov prvotne hiše. Hiša je bila pred leti tudi označena kot najlepša hiša tega tipa v slovenski Istri. Tako je na sami parceli in v hiši kar nekaj detajlov in stvari, ki dajejo posebno vrednost (kamnita miza, delujoč vodnjak..).

Kamnita hiša ima dve etaži. V pritlični je dnevna soba, kuhinja z jedilnico in wc za goste. V nadstropju pa sta dve spalnici in kopalnica s tušem. Iz ene od sob je lep pogled proti Kopru in morju. S parcele in hiše, se vidijo Alpe in Triglav.

Hiša ima priključek za vodo, elektriko, internet in greznico. Ogrevanje je na kamin in električne radiatorje. V hiši je klima naprava.

Hiša je iz Kopra (obvoznica) oddaljena 10 min vožnje (7km).

Možen hiter prevzem hiše. Vsa vgrajena oprema ostane, ostala oprema je stvar dogovora.

Pogoji nakupa:

Nakup nepremičnine brez provizije za kupca.

Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača aro, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom med prodajalcem in kupcem. Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa nepremičnine s strani banke.

Kontaktiraj agenta

Aleš Goršak

041429977

Podrobnosti nepremičnine

Tip

Hiša

Spalnice

2

Kopalnice

Energetska izkaznica

1

v izdelavi

Površina

83m2

Nadstropje

1

Leto izgradnje

360° virtualni ogled

1900

Lokacija nepremičnine

Montinjan 3, 6273 Marezige, Slovenia