Izola, Malija, samostojna hiša

729.000 eur

Podatki o nepremičnini

Kontakt

Lokacija: Izola, Malija

Tip nepremičnine: samostojna hiša

Nadstropje: K+P+M

Površina: 327,2 m2

Uporabna površina: 187m2

Površina zemljišča: 1.100 m2

Leto izgradnje: 1994

Leto obnove: 2006

Energetska izkaznica: C (35-60 kWh/m2a)

Aleš Goršak

Licenca: 567

Screenshot 2019-03-07 at 08.47.15.png

Opis

V naselju Malija nad Izolo, prodamo komfortno samostojno hišo, ki stoji na večjem pripadajočem zemljišču in je zadnja v slepi ulici. Hiša je kvalitetno klasično grajena in vzdrževana. Dostop do hiše je po asfaltirani javni cesti. 

Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje večih vozil. Hiša je postavljena na zemljišču tako, da je možna komunikacija okoli hiše. Na severni strani je urejen asfaltiran prostor za parkiranje (nadstrešek za dve vozili) večih vozil in vhod v hišo. Na zahodni strani je zelenje in dostop do spodnjega (južnega) dela zemljišča in dostop do družabnega prostora (taverne), ki ima kuhinjo in kamin ter samostojno kopalnico in wc. V spodnji etaži hiše je tudi ločen apartma z lastnim vhodom in kletni prostori s kurilnico. Na južni strani parcele je tudi letna kuhinja, na vzhodni strani parcele je trenutno vrt. Na tem delu je tudi možna izgradnja bazena.

V pritličju (bivalni del) do katerega dostopate direktno s parkirišča. Vstopite v večji povezovalni hodnik iz katerega dostopate do spodnjih in mansardnih prostorov. V tej etaži hiše (2.etaža) je kuhinja z jedilnico, večja dnevna soba, dve spalnici, kopalnica in wc ter shramba. Iz kuhinje in dnevne sobe se dostopa direktno na večjo teraso. Iz te terase je pogled na sečoveljske soline okoliška naselja in morje (Portorož). V mansardnem delu hiše (3.etaža) sta dve spalnici, in ena večja soba, kopalnica ter terasa.

Hiša ima skupaj 5 spalnic in 4 kopalnice + wc.

Talne obloge v hiši so keramika in parket. Okna so PVC dvoslojni termopan, ogrevanje je centralno na pelete. Peč je bila menjana leta 2012. Za ogrevanje tople sanitarne vode se uporabljajo solarni kolektorji. V hiši so tudi klimatske naprave. Fasada je bila obnovljena leta 2006.

Samostojna hiša na Maliji je primerna za vse, ki želijo miru, prelepih pogledov na okolico in hkrati komfortno bivanje s hitrim dostopom do Izole ali Portoroža.

Prodaja se z vso vgrajeno opremo oz. po dogovoru.

Zemljiška knjiga urejena.

Prevzem hiše po dogovoru.

Lokacija nepremičnine

STOPITE V STIK Z NAMI:

Tel: +386 70 77 72 72

E pošta: info@tanal.si

Tanal d.o.o.

Ljubljanska ulica 28, 

6310 Izola - Isola, Slovenija

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2018 Tanal d.o.o. Politika zasebnosti