Samostojna hiša Kasaze, Petrovče

84.970,00 eur


Površina: 114,7 m2Nadstropje: K+VP+M | Zemljišče: 440 m2Leto izgradnje: 1954Leto obnove: /EI: v izdelavi


Samostojna hiša v Kasazah pri Petrovčah, stoji na ravni parceli ob javni cesti. Nahaja se cca 700m od središča Kasaz. Zemljišče je ograjeno in na eni strani meji na manjši potok.

Stavba je tudi podkletena. Poleg stanovanjskega objekta sta na zemljišču še dva objekta in sicer garaža ter drvarnica. Stavba je skozi leta bila vzdrževana, je suha in primerna za takojšnjo uporabo.

V hišo vstopimo po stopnicah v hodnik/vežo, ki se nadaljuje v komunikacijski hodnik za dostop do shrambe, kopalnice, sobe in dnevne sobe. Iz dnevne sobe se dostopa do kuhinje in še ene spalnice.

Hiša ima tudi izdelano mansardo, kjer sta še dve sobi.

Streha je bila pred nekaj leti obnovljena, fasada je prvotna. Okna so lesena, delno tudi zamenjana. Ogrevanje je centralno na kurilno olje. Sanitarna voda se ogreva na bojler. Hiša ima ločene vse priključke.

Oprema po dogovoru.

Prevzem hiše po dogovoru.

Pogoji nakupa:

Nakup nepremičnine brez provizije za kupca.

Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača aro, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom med prodajalcem in kupcem.
Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa nepremičnine s strani banke.Lokacija


Kontaktiraj nepremičninskega svetovalca za več informacij in ogled

.