Samostojna hiša Pletovarje, Dramlje

137.000 eur


Površina: 89,7 m2Nadstropje: K+P | Zemljišče: 2.607 m2Leto izgradnje: 1973 | Leto obnove: 2010, 2018 | EI: v izdelavi


V naselju Pletovarje pri Dramljah v občini Šentjur pri Celju, prodamo vzdrževano samostojno stanovanjsko hišo. Hiša je locirana 7km od AC priključka Dramlje. V Dramljah je bencinska črpalka, trgovina, šola, vrtec, pošta..., oddaljeno 10 min vožnje od hiše.

Do hiše se dostopa po asfaltirani javni cesti, ki je v zadnjem delu makadamska. V neposredni bližini hiše, je še nekaj hiš, ki so stalno naseljene.

Nepremičnina obsega nadstrešek, stanovanjski objekt in pomožni objekt/drvarnico.

Ko se pripeljete po cesti na parcelo, je nadstrešek, ki se lahko uporabi za različne namene (za avto, druženje, shrambo). V pritličju, ki je v zadnjem delu vkopano v zemljo se nahaja: kuhinja (nova), ki služi kot letna kuhinja, kurilnica s starejšo manjšo kuhinjo, shramba in klet. Po zunanjem stopnišču se dostopa do nadstropja, ki je bivalen in obsega: hodnik, kopalnico s tušem, kuhinjo z jedilnico, večjo dnevno sobo, spalnico in balkon do katerega dostopate iz dnevne sobe.

Hiša je bila redno vzdrževana in v zadnjih letih tudi obnavljana. Obnovljena je izolativna fasada, komplet okna (dvoslojni termopan PVC) in komplet streha z ostrešjem in kritino. Vsa okna imajo rolete in komarnike. Ogrevanje hiše je na drva, peč je nova. Ogrevanje tople vode je na bojler, možno je tudi ogrevanje preko peči. Talne obloge so keramika in laminat. Podstreha je uporabna kot shramba.

Hiša ima samostojen priključek za vodo, elektriko in internet. Za odpadne vode je greznica.

Zemljišče je v naklonu in obsega travnik, vrt in vinograd.

Prodaja se z opremo oz. po dogovoru. Vselitev in prevzem po dogovru.

Pogoji nakupa:

Nakup nepremičnine brez provizije za kupca.

Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača aro, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom med prodajalcem in kupcem.
Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa nepremičnine s strani banke.


360° virtualna predstavitev


Lokacija


Kontaktiraj nepremičninskega svetovalca za več informacij in ogled

.