Samostojna Stari Trg pri Ložu

187.000,00 eur


Površina: 180 m2Nadstropje: P+1 | Zemljišče: 462 m2Leto izgradnje: 1976Leto obnove: /EI: v izdelavi


Samostojna hiša stoji na ravni sončni parceli z urejenim dostopom. Parcela je skrbno urejena in ograjena ter predstavlja urejen vrt nasajen s sadnim drevjem in malim vrtičkom za zelenjavo. Na parceli je tlakovano dvorišče za dovoz avtomobila v garažo ali pod nadstrešek. Hiša je redno vzdrževana in obnavljana. Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje. Urejeno je tudi pokrito parkirišče.

Sama lokacija omogoča hiter dostop do Cerknice in do ostale infrastrukture, ki je v Starem Trgu pri Ložu.

Hiša v pritličju obsega: garažo z avtomatskimi novimi vrati, vhod v hišo in veliko vežo, pisarno, kurilnico, prostor za drva, wc, pralnica in likalnica (soba) in izhod na parcele. V pritličnem delu je trudi priročna letna oz. dodana kuhinja, ki jo lahko koristite za potrebe, ko prosti čas preživljate zunaj.

V nadstropju hiša obsega: hodnik, dnevno sobo z izhodom na balkon, manjšo sobo, spalnico, kopalnico, wc, kuhinjo z manjšo jedilnico in večjo jedilnico. Dnevna soba, kuhinja in velika jedilnica, so med seboj povezani.

V hiši je tudi klet, ki je ločena od hiše in je izolirana tako, da je stalna temparatura v času zime, jeseni in pomladi 2 - 4 st. C. Do polovice je vkopana v zemljo tako, da je tudi vlažnost zraka optimalna. Jesensko sadje lepo obstane tudi do konec meseca aprila - začetkom maja.

Hiša ima obnovljeno fasado skupne debeline 15cm. Okna so vzdrževana lesena z dvojno zasteklitvijo, vendar prvotna. Nova so aluminij vhodna vrata z odpiranjem na prstni odtis. Ogrevanje hiše je centralno z novo pečjo "na polena" po tehnologiji vplinjevanja drv tako, da ostane le zelo malo pepela in ne onesnažuje okolja. Ogrevanje ima tudi hranilnik tople vode. Rezervni sistem gretja je kurilno olje, ki se zelo redko vključi. Sam ogrevalni sistem omogoča maksimalni izkoristek in zelo nizke stroške ogrevanja. Zraven kurilnice je drvarnica prostornine 34 m3, delujoča "na prepih", locirana tik ob kotlarni, ki veliko pripomore v času kurilne sezone. Kopalnice so vzdrževane in lepo ohranjene.

Hiša nudi tudi veliko izhodišč za rekreacijo. V bližini so namreč Cerkniško jezero, grad Snežnik, Križna jama, Bloke…

Oprema po dogovoru. Hiša ima gradbeno dovoljenje.

Prevzem hiše po dogovoru.

Pogoji nakupa:

Nakup nepremičnine brez provizije za kupca.

Kupec ob podpisu kupoprodajne pogodbe plača aro, preostanek kupnine se plača skladno z dogovorom med prodajalcem in kupcem.
Prodajna cena vključuje vse stroške, ki so povezani z nakupom nepremičnine. Ne vključuje stroškov, ki so povezani z morebitnim financiranjem nakupa nepremičnine s strani banke.


Video predstavitev 


Lokacija


Kontaktiraj nepremičninskega svetovalca za več informacij in ogled

.