Lucija, 3,5 sobno stanovanje

PRODANO

227.000 eur

Podatki o nepremičnini

Kontakt

Lokacija: Lucija

Tip nepremičnine: 3,5 sobno stanovanje

Nadstropje: 5

Površina: 87,7 m2

Uporabna površina: 79,9 m2

Leto izgradnje: 1990

Leto obnove: /

Energetska izkaznica: v izdelavi

Aleš Goršak

Licenca: 567

Opis

V Luciji na odlični lokaciji v bližini marine Portorož, prodamo 3,5 sobno stanovanje v 5. nadstropju bloka s 27 stanovanji. Objekt je vzdrževan in urejen. V bloku je tudi novo dvigalo. Parkiranje za stanovalce je urejeno pred blokom z zapornico. Dodatna prakirišča so na voljo v okolici bloka. Lokacija objekta je primerna tako za stalno bivanje kot za vikend namene. V neposredni bližini je vsa infrastruktura. Gradnja objekta je opečnata z izolirano fasado.

Stanovanje v Luciji ima odprt tloris z malo nosilnimi stenami, ki omogoča tudi spremembe v razporeditvi. Notranjost stanovanja ni bila nikoli čisto dokončana kar pomeni, da je potrebno "dokončati" še nekaj del kot so brušenje in lakiranje parketa, montaža notranjih vrat in ostalo kar bi si lastnik žalel urediti po svojih željah in okusu. 

Stanovanje v naravi obsega: hodnik, wc za goste, odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, 2x sobo, kabinet, kopalnico in odprt balkon. Lega stanovanje je vzhod/jug. Del stanovanja ima pogled na park med bloki, del proti morju. Stanovanje ima 79,9m2 notranje ogrevane površine in 7,86m2 terase.

Ogrevanje tople vode je na bojler, ogrevanje stanovanja je centralno na skupno kotlovnico. Poraba po kalorimetrih. V stanovanju so vsi priključki. V objektu je tudi skupna kolesarnica.

Okvirni mesečni stroški:

  • Upravnik (upravljanje Piran) 50 eur (vključuje, skupne stroške, čiščenje...)

  • Elektro cca 30 eur

  • Ogrevanje pozimi cca 80 eur

  • Vodovod cca 20 eur

  • Smeti 14 eur

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo brez bremen in plomb. Prevzem nepremičnine po dogovoru.

Lokacija nepremičnine

STOPITE V STIK Z NAMI:

Tel: +386 70 77 72 72

E pošta: info@tanal.si

Tanal d.o.o.

Ljubljanska ulica 28, 

6310 Izola - Isola, Slovenija

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2018 Tanal d.o.o. Politika zasebnosti

Strinjam se, da obdelujete moje vpisane podatke za namene mojega povpraševanja.Seznanjen sem s politiko zasebnosti (in mojimi pravicami), s katero se strinjam.