Kako prodati nepremičnino hitro in za najboljšo možno ceno?

Verjetno se tudi vi sprašujete kako hitro in za najboljšo možno ceno prodati nepremičnino. Hkrati pa to narediti brez stresa, varno in brez nevšečnosti ter morebitnih zapletov.

Naša ekipa vam zagotavlja prodajo vaše nepremičnine v najkrajšem možnem času za najboljšo možno ceno*, če ste le pripravljeni slediti našemu sistemu prodaje. Pri prodaji nepremičnine, je namreč ključnih nekaj osnovnih pravil in zakonitosti.

Hkrati se zavežemo, da vam nudimo najboljšo možno kvaliteto storitve. Pomembno je, da imamo skupaj z vami enaka pričakovanja glede prodaje nepremičnine, ki jih dogovorimo PRED prodajo. Le tako lahko dosežemo najboljši rezultat v skupno zadovoljstvo.

 • 15 let izkušenj v prodaji nepremičnin

 • Osebno se bomo zavzeli za prodajo VAŠE nepremičnine

 • Specializirana prodaja stanovanj in hiš na območju Ljubljane z okolico in slovenske obale.

 • Več sto različnim posameznikom in družinam smo pomagali pri uresničitvi ciljev ter jim prodali nepremičnino

 • Storitev, ki vam prihrani čas in denar

 • Prodaja vaše nepremičnine brez stresa

 • Brez "drobnega" tiska. Vsi stroški, pogoji in način sodelovanja so vam poznani ob prvem sestanku

 • nismo največji, se pa angažiramo za prodajo vsake posamezne nepremičnine posebej  

 

*Prodajna cena, ki jo določimo po raziskavi trga in dogovoru z lastnikom/prodajalcem

PRAVILNA POSTAVITEV PRODAJNE CENE JE KLJUČNA

Pridobi strokovno mnenje o trenutni tržni vrednosti svoje nepremičnine v 24 urah.

Brez obveznosti in brezplačno.

Zakaj prodajo nepremičnine zaupati naši ekipi?

 1. Garancija na objavo in storitev.
  Ker je vaše zadovoljstvo najpomembnejše, vam nudimo "100% garancijo" na vaše zadovoljstvo. Če po tem, ko prodajo vaše nepremčnine zaupate nam, zaradi kakršnegakoli razloga niste zadovoljni z našo storitvijo, lahko brez stroškov in obveznosti prekinete pogodbo in sodelovanje z nami.

 2. Paketna "all inclusive" storitev. Vse naše stranke so deležne storitve, ki vključuje popolnoma vse aktivnosti za prodajo nepremičnine. Hkrati so v storitev zajeti vsi stroški prodaje in pravnega prenosa lastništva nepremičnine (*davki, ki so del prometa nepremičnin niso vključeni). Za vas bomo opravili preko 40 različnih aktivnosti pri postopku prodaje nepremičnine. 

 3. Pri prodaji zastopamo vaše interese in se v vašem imenu pogajamo s kupci za dosego najboljše možne prodajne cene za vašo nepremičnino.

 4. Prilagodljiv delovni čas.

 5. Zagotovimo celoten paket oglaševanja vaše nepremičnine, ki vključuje video predstavitve, oglaševanje v najpomembnejših nepremičninskih spletnih portalih, socialnih medijih (Facebook....), Google, radio, televizija, tiskani mediji... V naši ekipi so različni strokovnjaki. Zagotavljamo maksimalno varnost in strokovnost pri nepremičninskih poslih.

 6. Nudimo 100% garancijo na vaše zadovoljstvo.
  V primeru, da z našo storitvijo niste zadovoljni, je za vas brezplačna.

 7. Prodamo nepremičnine, ki jih drugi niso uspešno prodali.

 8. Naš sistem prodaje vam bo olajšal in zagotovil prodajo vaše nepremčnine brez stresa in težav.

 9. Brez drobnega tiska in skritih stroškov.
  Vsi stroški so vam poznani že ob začetku sodelovanja. Tako boste natančno vedeli kakšni so vaši stroški ob prodaji nepremičnine

 10. Skrbno, skupaj z vami načrtujemo prodajo vaše nepremčnine. Ker ne sprejmemo vsakega posla, se lahko 100% posvetimo prodaji vaše nepremičnine

Podpis pogodbe o posredovanju za 3-6 mesecev

Največji strah vseh, ki se odločajo za prodajo nepremičnine s pomočjo nepremičninskega posrednika je, da bi bila njihova nepremičnina samo še ena v množici ponudbe. Hkrati pa nebi dobili nobene povratne informacije in vpogleda v dogajanje v zvezi z nepremičnino.

 • Naš namen ni, da vas s pogodbo obvežemo na več mesečno sodelovanje z nami (ponavadi 9 mesecev) in da s tem pridobimo še eno nepremičnino v našo ponudbo. 

 • Z vami bomo podpisali pogodbo o posredovanju pri prodaji vaše nepremičnine za dobo 3-6 mesecev.  S 30 dnevno garancijo na vaše zadovoljstvo.

 • V primeru, da ne boste 100% zadovoljni z našim sistemom prodaje in trženja vaše nepremičnine, nas lahko enostavno pokličete in odpovete sodelovanje z nami.

 • Ker smo 100% prepričani v naš sistem prodaje nepremičnin, ki ga uporablja ekipa Tanal nepremičnine, lahko prekinete pogodbo o posredovanju kadarkoli brez pomislekov, skrbi in kakršnih koli stroškov.

Prednosti ekskluzivne pogodbe o posredovanju

Zakaj prodajo nepremičnine zaupati samo enemu posredniku oz. agenciji?

 

Vsak si želi, da bi nepremičnino prodal za čim višjo ceno v najkrajšem možnem času. Dolgotrajna prodaja (6 in več mesecev) praviloma pripelje do spuščanja prodajne cene. Hkrati v tako dolgem obdobju nepremičnine "obleži" na trgu in se sama prodaja drastično upočasni. Marsikateri kupec celo pomisli, da je z nepremičnino kaj narobe. V primeru prodaje večih agencij, večina prodajalcev najprej pomisli, da se bo tako hitreje prodala nepremičnina, ker bo sodelovalo več agentov.

Resnica pa je, da vse agencije praviloma objavijo ponudbo na enem spletnem portalu in se ta vaš oglas kar na enkrat pojavi tam 5x, rezultat pa ni nič boljši, prej slabši. Tako pride do različnih podatkov o nepremičnini in marsikateri kupec pomisli, da mora prodajalec nujno prodati, pa še zmedejo ga lahko različni podatki za isto nepremičnino.

 

Zaradi vseh teh dejstev, mi svojim strankam ponudimo sodelovanje po principu ekskluzivne pogodbe. Ker verjamemo v naš sistem prodaje in znanje, bomo z vami pogodbo o posredovanju praviloma podpisali samo za 3 mesece (ostale agencije za 9 mesecev). Če v tem času ne prodamo vaše nepremičnine, lahko z nami prekinete sodelovanje brez kakršnih koli stroškov in obveznosti.

S takšno obliko sodelovanja, lahko zastopamo le vaše interese in se za vas pogajamo s kupci za najvišjo možno ceno in vam vse storitve opravimo po principu "all inclusive".

PRAVILNA POSTAVITEV PRODAJNE CENE JE KLJUČNA

Pridobi strokovno mnenje o trenutni tržni vrednosti svoje nepremičnine v 24 urah.

Brez obveznosti in brezplačno.

Tel: +386 70 77 72 72

E pošta: info@tanal.si

Tanal d.o.o.

Ljubljanska ulica 28, 

6310 Izola - Isola, Slovenija

 • Facebook Social Icon
 • YouTube Social Icon

© 2018 Tanal d.o.o. Politika zasebnosti